Keresés
8O
Budapest
2017.10.24., kedd (Salamon)

Tóparti fesztiválhangulat: Fishing on Orfű!

Fiji- 2016.05.30. 10:21
132
A hagyományokhoz híven idén júniusban is megrendezésre kerül a Fishing on Orfű fesztivál, ahol lesz minden, ami egy felejthetetlen fesztiválélményhez szükséges.


A Fishing on Orfű egy igazi ütős repertoárral indítja a nyarat. A fesztiválra, mely június 22. és 25. között kerül sor, már kaphatóak a jegyek. A garantált fesztiválhangulatról idén többek között a Kispál és a Borz, a PASO, az Intim Torna Illegál, a Quimby és a Kiscsillag fog gondoskodni, pénteken a húrok közé csap majd az Ivan and the Parazol, a Szabó Balázs bandája, de természetesen lesz Halott Pénz és Brains is.

Szombaton a nagyszínpadon nyomja majd a 30Y, a Pál Utcai Fiúk, a Vad Fruttik és a Hiperkarma. A fellépők között szerepel még Marge, a Mary Popkids, a ZUP, Péterfy Bori & Love Band, illetve a Margaret Island is. Mindezek mellett a PMFC Színpadon zúzza majd a Trillion, Apey and the Pea és többek között a Black Peaks (UK) is. A Borfalu vendégei lesznek – csak, hogy néhány nevet említsünk a Mongooz and the Magnet, a Csaknekedkislány, Frenk, Bagossy Brothers Company, sőt Takács Eszter és zenekara is. A Víziszínpadon pedig a Néhai Bárány, a Bagossy Brothers Company, a Gyík zenekar, az Elefánt és az Esti Kornél szórakoztatja majd a közönséget.


Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom