Keresés
6O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

20 év után elkészült a Függetlenség napja második része

Offmedia- 2015.12.15. 12:00
532
Egyik szemünk sír, a másik nevet.

Amikor először láttam a Függetlenség napja című filmet, elég fiatal voltam és nagyon is féltem az űrlényektől. Will Smith ezzel a szereppel került úgy igazán reflektorfénybe és az idegenekről szóló alkotások között is kultuszfilm lett. Most, 20 év után újra visszatérnek az idegenek a Földre, azonban Will már nem harcol ellenük.

Helyette viszont, Chris Hemsworth próbálja őket megállítani és természetesen így több évtized után neki is segít Jeff Goldblum. A második rész egy kicsit más lesz, mint az első. A filmben, már több éve használja a Föld lakossága és védelme az idegenek által kifejlesztett technikákat, de mint tudjuk, egy kis hiba bármikor képes egy hatalmas katasztrófa előidézésére.

Reméljük azért a földi mentőalakulat képes lesz megállítani az űrlények invázióját, bár lesz több olyan jelenet is, ami nem kis bolygónkon játszódik, hanem az űrben és idegen helyszíneken. Bemutatója június 24-én lesz az Egyesült Államokban. Kíváncsian várjuk, hogy Chris Hemsworth vajon képes lesz-e olyan szórakoztató színészi játékra, mint anno Will Smith.

Hozzászólások