Keresés
3O
Budapest
2017.11.20., hétfő (Jolán)

2017-ben folytatódik a "Fűrész"

Szaghmeiszter Máté- 2016.07.15. 12:00
824
7 éves kihagyás után a Lionsgate folytatja a sorozatot.
A Fűrész filmsorozat egyike volt azoknak a brandeknek, melyek annyira sikeresek voltak, hogy megérte évről-évre újabb résszel előállni. A hetedik rész viszont (Fűrész 3D címmel) hiába duplázta meg a hatodik rész bevételeit, a Lionsgate úgy érezte ennyi rész után elfáradt a bohócbabás, kínozgatós, nyomozgatós koncepció és egy esetleges jövőbeli bukást elkerülve leállították a további folytatások gyártását. 

6 év viszont úgy tűnik elégnek bizonyult ahhoz, hogy visszatérjen a Fűrész sorozat, bár az egyelőre nem tiszta, hogy folytatják az eredeti történetet, vagy egy teljesen új filmet kapunk. A Variety információ szerint a film alcíme "Legacy" azaz "Örökség" lesz és 2017 októberében kerül majd a mozikba. A forgatás most szeptemberben indul.

Az eredeti Fűrész rendezője szinte biztos nem tér vissza a folytatásra, James Wan ugyanis többször lenyilatkozta, hogy kifejezetten örül, hogy ki tudott lépni abból a skatulyából amibe a film által került, és amúgy is igen szép sikereket ér el az Insidious és a Démonok Között folytatásaival.

Hozzászólások