Keresés
7O
Budapest
2017.11.22., szerda (Cecília)

3 film a hűvös hétköznapokra!

Fiji- 2016.02.09. 12:00
104
A hűvös időjárás miatt a szabadtéri programok még váratnak magukra, ám nem kell csüggedni, mert a mozikban van bőven néznivaló.
Közeleg a Valentin-nap, de annak érdekében, hogy a szinglik se csüggedjenek, a Hogyan legyünk szinglik című film kínál szórakozást. A film ajánlója szerint ez egy merész, játékos, cool és romantikus mozi, amely a randik, a viszonyok, a csalások és a nagy szeretkezések birodalmába vezet. A hősök pedig mind páratlan emberek, akik párjukat keresik – New Yorkban, a városban, amely sosem alszik.


Komolyabb filmek kedvelőinek, inkább a Brooklyn című drámát javasoljuk, amelynek romantikájáról az ír származású főszereplő gondoskodik. A csavaros történetben megvan minden, amely egy mai fiatalt mozgathat, és még egy kis lamúrral is megbolondították. A filmet 3 Oscar-díjra jelölték, ezért érdemes lesz megnézni!


De ha inkább valami kevésbé csöpögősre és nyálasra vágynál, akkor a Deadpool című filmen van a helyed. Nem akarjuk túlragozni a történetet: egy ex-zsoldos jelentkezik egy titkos kísérletre, ami megmentheti az életét. A kísérlet nem várt mellékhatásaként létrejön Deadpool, Amerika egyik kedvenc képregényhőse. A film MARVEL-rajongóknak nemcsak ajánlott, hanem kötelező!

Hozzászólások