Keresés


30 év után ismét műsorvezető nélküli Oscar-gálát tartanak

Offmedia- 2019.01.10. 18:44
Kevin Hart kiesett, nem keresnek utódot.
Most már hivatalos, a 91. Oscar-gálát műsorvezető nélkül vezénylik le február 24-én. 

A ceremóniát eredetileg a színész és humorista, Kevin Hart vezette volna, de december eleji bejelentése után homofób Twitter posztok kerültek elő a múltjából (kb. 10 évesek), ami miatt botrány tört ki. A színész bocsánatot kért, és hozzátette, semmi baja a melegekkel, az ízléstelen vicceket pedig rég maga mögött hagyta, sőt korábban többször bocsánatot kért már az előbb említett posztokért.

Ezután megpróbáltak új műsorvezetőt találni az estére, ez viszont kudarcba fulladt, így egy idő után az is felmerült, hogy mégis Kevin Hart lesz a befutó. A színész mellett az amúgy leszbikus talk show host, Ellen Degeneres is kiállt, és még az Oscar szervezőit is felkereste, hogy vegyék vissza Hartot, aki végül maga utasította vissza az ajánlatot, arra hivatkozva, hogy nem szeretné, ha róla szólna az egész este, fókuszáljon inkább mindenki a díjazott filmesekre.

Az Akadémia ezután nem keresgélt tovább, szimplán bejelentették, hogy az 1989-ben tartott 61. ceremóniához hasonlóan nem lesz műsorvezetője az estének, helyette A kategóriás sztárok konferálják majd fel a különböző szegmenseket és díjakat. A végleges jelölteket január 22-én jelentik be.

Hozzászólások