Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Film
  • A The Purge horrorfilmek szirénáját bömböltette a louisianai rendőrség a kijárási tilalom kezdetének jelzésére

A The Purge horrorfilmek szirénáját bömböltette a louisianai rendőrség a kijárási tilalom kezdetének jelzésére

Offmedia- 2020.04.07. 14:31
Később bocsánatot kértek, mivel többen felháborodtak.
Különösen félelmetes módját választotta a kijárási tilalom kezdetének jelzéséré a louisianai államban található
Crowley rendőrsége. Mint több videó is tanúskodik róla, a rendőrök a disztópikus The Purge című horrofilm franchise-ban hallható szirénát kürtölték szét, jelezve, hogy ideje mindenkinek hazamennie, és nem kimozdulnia a lakásából.


Csak hogy egy kis perspektívát nyújtsunk a sztorihoz azoknak, akik sosem látták a filmet, a The Purge (magyar címén "A bűn éjszakája") röviden arról szól, hogy az amerikai állam évente egy napra legálissá teszi a gyilkosságot, hogy érvelésük szerint így csökkentsék a bűnözést az országban, mivel a teória szerint ha az emberek egy napra kiadhatják magukból a dühüket, akkor az év többi napjában nem lesznek agresszívak. A filmben a városban lejátszott sziréna jelzi a Purge aka a bűn éjszakájának kezdetét, a legtöbben pedig ilyenkor bezárkóznak a lakásukba, mivel félnek, hogy megöli őket vagy a családjukat valami elmebeteg.

Ezek után nem csoda, hogy többen panaszt tettek a rendőrségnél, amiért rendőrautókból nyomatták este kilenckor a szirénát, jelezve a koronavírus miatt hozott kijárási tilalom kezdetét. Jimmy Broussard, a Crowley rendőrörs vezetője a helyi médiának azt mondta, hogy korábban sosem hallott az amúgy három folytatást és egy TV sorozatot is megélt horrorfilmről, de miután többen is panaszt tettek a sziréna miatt, ezért nem használják többet.


(CoC)

Hozzszlsok

rdekes lehet