Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Film
  • A "Tűnj el!" rendezője fekete Ku-Klux-Klan tagról forgatja következő filmjét

A "Tűnj el!" rendezője fekete Ku-Klux-Klan tagról forgatja következő filmjét

Offmedia- 2017.09.09. 09:07
998
Végre egy film amihez tényleg illik Kanye West Black Skinhead-je.
Jordan Peele első filmje, a "Tűnj el!" című horror sikere után abban a szerencsés helyzetben van, hogy válogathat a projektek, és a rengeteg felmerülő lehetőség között. A rendező már visszautasított egy élőszereplős Akira feldolgozást, egy HBO-s sorozatért cserébe, de most úgy tűnik megvan a következő nagyfilmes projektje is. 

Peele a tervek szerint Spike Lee-vel fog együtt dolgozni egy afroamerikai férfi igaz története által inspirált mozin, mely arról szól, hogyan jutott be a Ku-Klux-Klan legbelsőbb köreibe, bőrszíne ellenére - írja a The Hollywood Reporter

Black Klansman névre keresztelt mozi Ron Stallworth colorádói rendőr sztoriját meséli el, ki egy újsághirdetésen keresztül jelentkezett a KKK soraiba, majd később annyira jóba lett a tagokkal, hogy a helyi klán vezetőjévé lépett elő. Ron személyes találkozókra, mindig egyik fehér kollégáját küldte ki, de telefonon keresztül ő tartotta a kapcsolatot a tagokkal. A férfi a beépülés során több keresztégetést, és egyéb tevékenységet is szabotált.

Főszereplőnek
Denzel Washington fiát, John David Washington-t szemelték ki, a forgatókönyv pedig Stallworth önéletrajzi könyve alapján készül.

Ajánlott

Hozzászólások