Keresés
3O
Budapest
2017.11.20., hétfő (Jolán)

Átkeresztelték Brad Pitt új filmjét

Fiji- 2016.04.14. 12:14
159
Javában forgatja új filmjét Brad Pitt, amely háborús romantikus thriller, és az események forgatagában a produkció címe is gyorsan változik.

Sokáig cím nélküli projektként futott, majd az első keresztségben a Six Seconds of Silence (Hat másodperc csönd) lett a neve. A brit Daily Mail március végén még így illette a produkciót, amikor tudósítást közölt a forgatásról, pár nappal később viszont a gyártó Paramount bejelentette, hogy a film igazából az Allied (magyarra fordítva: Szövetségesek) névre hallgat. A gyors változás oka talán az, hogy első címet félrevezetőnek és hosszúnak találhatták, sok néző esetleg arra következetett volna belőle, hogy valamilyen elvont művészfilmről van szó.

Forrás: Getty/Europress

Erről pedig szó sincs. Brad Pitt és az Oscar-díjas Marillon Cotillard (Piaf, A sötét lovag: felemelkedés) a nyugati szövetségeseknek dolgozó kémeket alakítanak a második világháború idején, akik veszélyes akciót hajtanak végre a németek ellen. Eközben egymásba szeretnek, gyermekük is születik, ám jön a csavar: a boldog apukát valaki értesíti, hogy neje valószínűleg német kém.

(Forrás: UIP)

Hozzászólások