Keresés
5O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Film
  • Az XOXO trailere bizonyítja, hogy az amerikaik túl komolyan veszik az EDM-et

Az XOXO trailere bizonyítja, hogy az amerikaik túl komolyan veszik az EDM-et

Szaghmeiszter Máté- 2016.08.09. 12:29
783
Olyan mintha Oscar-díjra hajtanának a filmmel amit félig fesztiválanyagokból vágtak össze.
Lehet, hogy a Balaton Sound létezése miatt úgy érezhetjük (tévesen), hogy az EDM még releváns dolog, de amit a Zack Efron féle "Miénk a világ" című partifilm nem rombolt le a stílus megmaradt integritásából, azt majd tönkreteszi a Netflix exkluzív "XOXO" című új mozi.

A történet szerint egy fiatal DJ-t sikeresen bejuttatnak a legnagyobb elektronikus fesztiválra és mindenféle magyarázat nélkül máris az egyik nagyobb színpad fellépőinek körében találja magát. Szívesen mesélnénk még arról mik történnek a trailerben, de igazából itt kifújt a sztori. Cserébe viszont kiemelnénk olyan teljesen nem röhejes és közel sem életidegen mondatokat, mint a: "Ez az igazi zene!" és a "Mikor ott voltam a tömegben. úgy éreztem valami nagyobb dolog részese vagyok"...igen tesó, egy fesztivál részese voltál, vagy talán most voltál először buliban, DJ létedre? Anyám borogass.

A film további kliséi:

A tehetséges, de naiv DJ, akit bekebelez a zeneipar, de a végén a zene erejével visszatalál a jó útra.
A gonosz menedzser, illetve itt egy gonosz fesztiválszervező, akit csak a MOCSKOS PÉNZ érdekel, nem pedig a zene szeretete.
Jólelkű lány, akinek nincs személyisége, csak azért van a filmben, hogy a film háromnegyedénél egy hosszú monológgal motiválja a főszereplőt.
Végül pedig egy humorista, aki jobb szerepeket érdemelne. Ebben az esetben: Chris D'Elia


Hozzászólások