Keresés
3O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)

Befejezik az Adventure Time-ot

Szaghmeiszter Máté- 2016.09.29. 17:04
7889
A kilencedik évad lesz az utolsó.
2018-ban végleg befejezik a kult gyereksorozatot az Adventure Time-ot (nálunk: Kalandra Fel!) - írja a Deadline. A Cartoon Network rajzfilmsorozata 2010-es premierje óta hatalmas rajongótáborra tett szert, mivel különleges világa és fura humora nem csak a fiatal gyerekeket, de sok felnőttet is rabul ejtett. A füves tinikről nem is beszélve. 

A show egy Finn nevű ember és egy Jake nevű alakváltó, beszélő kutya barátságáról szól Ooo Földjén, de a rajzfilm során sokféle fura karaktert megismerhettek a nézők, például:

Marceline-t a vámpírkirálynőt


Puffancs hercegnőt

A Jégkirályt és pingvin segítőitValamint személyes kedvencemet, a folyamatosan idegbeteg Citrom grófotPersze ez csak egy nagyon kis szelete az amúgy népes szereplőgárdának. Az utolsó kilencedik évad mellett lesz egy minisorozat is, valamint különkiadások is képernyőre kerülnek majd. Rob Sorcher, a CN programigazgatója szerint a show megváltoztatta azt ahogy a gyerekműsorokról gondolkodunk és közben hatással volt a szélesebb popkultúrára is. Sok sztárvendég is megfordult a sorozatban, többek között  Andy Samberg, Matthew Broderick,  George Takei, vagy éppen Neil Patrick Harris.

A show sikerének titkát talán mégis úgy lehetne a legjobban összefoglalni: Nem nézte hülyének a gyerekeket. 

Hozzászólások