Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Film
  • Deadpool hangján szólal meg Pikachu az első élőszereplős Pokémon filmben

Deadpool hangján szólal meg Pikachu az első élőszereplős Pokémon filmben

Offmedia- 2018.11.13. 18:00
Az internet nem tudja eldönteni, hogy nagyon cuki, vagy hátborzongató az első trailer.
Megérkezett az első előzetes a Detective Pikachu című filmhez, mely az első élőszereplős Pokémon film lesz, mondani se kell, az internet két részre szakadt, vannak akik szerint végtelenül cuki az egész, míg mások elborzadtak a láttottak alapján.

A film a Pokémon univerzumban játszódik ugyan, de nem a sorozat sztoriját követi majd, hanem egy CGI, beszélő, detektív Pikachut, akinek Ryan Reynolds lesz a hangja, a sors pedig összehozza egy sráccal, akinek elveszett az apja. Együtt keverednek különböző kalandokba, miközben megpróbálják megtalálni a főszereplő édesapját. A filmben rengeteg másik Pokémon szerepel, Charizard, Mr. Mime, Psyduck, Bulbasaur Greninja csak pár példa azok közül, akik feltűnnek a trailerben.

És itt jön a képbe egyesek problémája a filmmel. Pikachu ugyan kifejezetten cuki sok jelenetben, mégis fura látni ezeket a lényeket CGI valójukban, igazi szőrrel, igazi bőrrel, néha egészen hátborzongató hatást elérve.Volt, aki Homer Simpson CGI újraképzeléséhez hasonlította az egészet, ennyire azért szerencsére nem rossz a helyzet.


A Detective Pikachu 2019. május 10-én kerül az amerikai mozikba, magyar premierdátum egyelőre nincs.

Hozzászólások