Keresés
14O
Budapest
2017.10.19., csütörtök (Nándor)

"Duck tv? Ugyan már, nézzük inkább a Gun Tv-t!"

Offmedia- 2015.12.04. 11:45
361
Végre itt az alkalom, hogy a fotelből rendelhetünk fegyvereket!Hol máshol, mint az Amerikai Egyesült Államokban indul az új televíziós csatorna, a Gun Tv. Már a név is sokat sejtet. Ízlelgessük hát! Gun Tv... Nem csak, hogy 0-24 a fegyverekről lesz benne szó, de a nézőknek lehetőségük lesz vásárolni is. Na, nem egy konyhaszekrényt vagy éppen egy csaptelepet, hanem mondjuk egy aknavetőt.

Hogy erre miért van szükség? Nem tudjuk, de azt igen, hogy abban az országban, ahol évről-évre nő a lőfegyverrel elkövetett gyilkosságok száma nem biztos, hogy a legjobb ötlet. A statisztikákat figyelve pedig egyenesen őrültség. Mire is gondolunk? Az USA-ban évente 33.000 ember hal meg lövöldözésekben. Ez azt jelenti, hogy naponta legalább 85-en! A 2015-ös év, pedig különösen kegyetlenre sikerült. Idén, 335 tömeges vérengzés történt, melyeknek összesen 458 halálos áldozata és 1500 sérültje van. És az évnek még nincs is vége.

Ha szigorúan marketing szempontból nézzük, a Gun Tv bizonyára sikeres lesz. Az ország minden részéről lehet majd tőlük rendelni. A hét minden napján. Fegyvereket, muníciót, különböző kiegészítőket és még ruhákat is. Egy kis bibi van csupán, aminek a lustábbak biztos nem örülnek majd. Kapaszkodjatok meg! Ha rendelsz valamit, azt nem szállítják házhoz! El kell battyognod érte a legközelebbi boltba, ahol árulnak fegyvereket, a csatorna ugyanis kapcsolatban áll az ország legnagyobb forgalmazóival. Kiszállítás előtt még lecsekkolják a rendelőt és, ha mindent rendben találnak nála, már mehet is az utalás!

A Gun Tv-n többféle műsor fut majd, melyeket katonák, ügyvédek vezetnek. Ezekben próbálják felhívni a figyelmet arra, hogy a pisztoly nem játék. Vagy, hogy a Kalasnyikov sem az. Igazán lelkiismeretes emberek.

Csepp a tengerben! Mondhatnánk, hiszen az USA-ban rendelkezik a legtöbb civil fegyverrel. Mi még sem mondjuk...

(rollingstones.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom