Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Film
  • Egy új low budget film szerint Tupac Shakur nem halt meg, és Új-Mexikóban bújkál

Egy új low budget film szerint Tupac Shakur nem halt meg, és Új-Mexikóban bújkál

Offmedia- 2020.02.12. 14:32
Appppaaaaa kezdőőőődik!
Tupac Shakur 1996. szeptember 13-án a University Medical Centerben hunyt el, miután pár nappal korábban több lövést adtak le rá egy piros lámpánál, Las Vegasban - ez a legendás rapper halálának hivatalos verziója, de egyes rajongók, sőt a rappert jól ismerő több személy is megkérdőjelezi ezt a sztorit, és inkább saját teóriákat állítanak fel. 

Ezeket a teóriákat korábban már összeszedtük egy cikkben, de az összeesküvés-elméletek máig izgalomban tartják a 2Pac fanokat, egy Las Vegas-i rendező pedig most egy low budget filmet is összerakott az egyikből. Rick Boss állítja, a filmje habár a vásznon egy játékfilm, attól még igazából igaz történeten alapul, amit a rapper ismerőseinek történeteiből rakott össze, szerinte ez legitimizálja a sztori hihetőségét. A 2Pac: The Great Escape From UMC arról szól, hogy 2Pac fülest kap, hogy el akarják tenni láb alól, ezért egy dublőrt ültet Suge Knight mellé a kocsiba a végzetes estén, majd egy helikopterrel elmenekül Új-Mexikóba, ahol a navahó indiánok közt húzza meg magát. Hogy miért pont az indiánoknál? Mert a rendező szerint oda még az FBI ügynökök sem tehetik be a lábukat, csak ha erre az indián vezető engedélyt ad. Csak még mielőtt valaki elfelejtené, ismét kihangsúlyozzuk: Boss szerint ez valójában is így történt, 2Pac pedig máig él.

A kis költségvetésű film valamikor 2021-ban kerül bemutatásra, alább lehet csekkolni belőle részleteket, és az interjút a rendezővel.

Hozzászólások

Érdekes lehet