Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Film
  • Eminem szatírája új trailert kapott, de Trey Songz és Fetty Wap is mozizik

Eminem szatírája új trailert kapott, de Trey Songz és Fetty Wap is mozizik

Kócsi- 2018.10.09. 12:11
Mozi-morzsák a hiphop világából.

Trey Songz és Fetty Wep közös filmje, valamint Eminem szatírája is novemberben kerül bemutatásra.

Egy Sonny nevű nyomozót játszik Trey Songz a Blood Brother című új thrillerben, amelyben Fetty Wep is felbukkan egy kisebb szerep erejéig. A filmben Songz a börtönből frissen szabadult barátját, a Jack Kesy által alakított Jake-et igyekszik kordában tartani, megóvni attól, hogy ismét lepaktáljon az alvilággal. Nem sikerül neki, így beindul az intrikákkal, lövöldözésekkel, na meg rap számokkal zsúfolt leszámolás. A Blood Brother a hétvégén kapott egy igencsak mozgalmas trailert, ebben egy pillanatra Fetty Wep is látható rosszarcú kollégái társaságában. Hogy negatív vagy pozitív karaktert hoz, az a rövidke jelenetből nem derűl ki egyértelműen, bár inkább az előbbi opció tűnik valószínűbbnek. Songz amúgy kimondottan örült Fetty-nek, szerinte barátja nagyszerű munkát végzett a forgatáson. Annyira jó volt az összhang kettőjük között, hogy hamarosan újra együtt dolgozhatnak, csak ezúttal "hazai pályán", a mikrofon előtt alakíthatnak nagyot. A filmet november harmincadikától tűzik műsorra a tengerentúli mozik.

Szintén novemberben, egészen pontosan a hónap második napján érkezik Eminem első filmes produceri munkája, a Bodied című szatíra. A battle-rap világát bemutató, helyesebben kifigurázó alkotás tulajdonképpen egy 8 mérföld paródiaként is felfogható: az arcpirító rímek mellett alacsonyan röpködnek benne kulturális, illetve társadalmi poénok. A filmben egy friss diplomás fehér srác, Adam (Calum Worthy) véletlenül bekerül a rap csaták közel sem könnyed miliőjébe, majd ott valószerűtlen karriert fut be.

Végül, tegnap este arról írtunk, hogy előreláthatólag Redman és Method Man nélkül forgatják le a How High második részét Lil Yachty, valamint DC Young Fly főszereplésével.

Hozzászólások