Keresés

Eszméletlen ajándékot kapnak a Warcraft-film nézői

Fiji- 2016.05.20. 10:00
212
A világsikerű Warcraft-játéksorozat gyártója, a Blizzard Entertainment meglepetéssel készül a Warcraft: A kezdetek című szuperprodukció bemutatójára.
Aki jegyet vált a filmre, megkapja ajándékba a World of Warcraft című videojátékot az összes bővítménnyel, és három hónap ingyenes játékidő is jár mellé. Tekintve, hogy a csomag a boltban 20 dollárba kerül, az ajándék igazán gálánsnak tekinthető. Azért van néhány megkötés. Csak bizonyos amerikai moziláncokat érint az akció, és csak azok tudják telepíteni az ajándék programot, akik új tagjai a Warcraft közösségének. Továbbá szerepel egy olyan megjegyzés, hogy „amíg a készlet tart”, ami nehezen értelmezhető egy játékprogram és a hozzá kapcsolódó szolgáltatás esetében.


Közben teljes sebességre kapcsolt a Warcraft: A kezdetek reklámkampánya, szinte naponta jelennek meg új videók a kulisszatitkokról. Mint a fórumbejegyzésekből kiderül, a rajongóknak nagyon tetszik, amit mutatnak nekik, ami jó hír az alkotók számára, hiszen a Warcraft-közösség több mind 100 millió előfizetőt számlál szerte a világon. Ha rajtuk kívül még pár tízmillióan is elmennek a mozikba, a film garantáltan az egyik bombasikere lesz.


Forrás: UIP

Ajánlott

Hozzászólások