Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Film
  • Farkasembert játszik Chance The Rapper egy most megjelent horror vígjátékban

Farkasembert játszik Chance The Rapper egy most megjelent horror vígjátékban

Kócsi- 2018.09.12. 12:48
Valódi pizzahorror vérfarkasokkal és egy, a pokol kapujára épült gyorskajáldával. Kell ennél több?
Végre valahára megérkezett a digitális platformokra a Chance The Rapper főszereplésével forgatott horror-vígjáték, a Slice. Ebben a chicagói jófiú egy vérfarkas bőrébe bújik, aki kismotorján próbálja kideríteni, ki gyilkolja a város ártatlan pizzafutárjait tömkelegével, szépen sorjában. A filmet Chance haverja, az élete első rendezését abszolváló Austin Vesely jegyzi. Vesely készítette a rapper Angels és Sunday Candy című számaihoz a videóklipeket - innen (is) datálható az ismeretségük.


Nem csak a rendező debütál; a Slice Chance első egész estés filmje. Már 2015-ben lehetett kósza híreket olvasni a produkcióról, ám egészen eddig minden a színfalak mögött, mondhatni teljes titoktartás közepette zajlott. Ennek megfelelően az első trailer is csak augusztus 21-én landolt Youtube-on. Megérte azonban várni rá, minden másodperce 28 karátos zs-kategóriás arany, persze tudatosan.

A film pár helyszínt - például Chano szülővárosát, Chicagót leszámítva - messze elkerüli a mozikat, így nálunk sem kerül bemutatásra.

Hozzászólások