Keresés
4O
Budapest
2017.11.17., péntek (Hortenzia, Gergő)

Gucci Mane is szerepel Al Pacino és Benicio Del Toro új filmjében

Offmedia- 2016.09.27. 12:14
2288
A színészet mellett, könyvet is megjelentet a rapper.
Forrás: Getty / Europress

Hihetetlen fordulatszámon pörög tovább Gucci Mane. Amióta kijött a börtönből egy lemezt már kiadott, míg a következő a jövő hónapban lát napvilágot, Woptober címmel. A 36 éves rapper saját ruhamárkával is próbálkozik, sőt egy filmben is szerepet kapott, nem is akárkik oldalán.

Gucci, a GQ magazinnak adott interjúban beszélt a moziról, melyet a napokban kezdenek forgatni. A film címe "The Trap" lesz, és James Franco rendezi majd. A főszerepekben pedig, Al Pacino és Benicio Del Toro lesz látható. Azt egyelőre nem tudni, hogy Gucci mennyi és milyen szerepet kap a produkcióban, de a szerződését már aláírta, úgyhogy biztosak lehetünk benne, hogy nem is olyan soká' a mozivásznon is feltűnik emberünk.

És, ha ez még nem lenne elég, ebben az interjúban azt is megemlítette, hogy önéletrajzi könyve jelenik meg a Simon & Schuster kiadó gondozásában!

Azt már csak tényleg halkan jegyezzük meg, hogy Gucci, saját elmondása szerint nem kábítószerezik többet, és már nem is iszik. Sokat mozog, mivel elhagyhatta a háziőrizetet, és odafigyel arra is, hogy egészségesen táplálkozzon.

Még a végén tényleg megjavul?!

(gq.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom