Keresés
12O
Budapest
2017.10.22., vasárnap (Előd)

Hatalmasat spoilerezett a HBO

Offmedia- 2015.11.25. 09:45
131
Választ adtak a rajongók kérdésére...

game of thrones 1125

Fotó: cinemamoziklub.blogspot.com

Amióta véget ért a Trónok harca 5. évada, mindenki egyetlen dologra kíváncsi: vajon, Havas Jon tényleg meghalt? Több fórumon és cikkben firtatták, hogy most akkor mik azok az okok, amik amellett állnak, hogy életben van, és mik azok az okok, amik arra engednek következtetni bennünket, hogy halott. Pár színészt is megkérdeztek róla, de hol pozitív, hol negatív választ adtak, így a Trónok Harca rajongói nem tudták, hogy mit is gondoljanak. EDDIG!

Az HBO egyelőre még csak egy plakáttal jelentkezett, hogy fent tartsa a fanatikusok érdeklődését, de ez a kép is elég volt ahhoz, hogy egy kicsit megnyugodjanak. A fotón ugyanis Havas Jon látható, aki kicsit véres ugyan, de nagyon is él! Sőt, pár napja olyan információk is napvilágot láttak, hogy lesz egy olyan jelenet, ahol Jon, Sansa és Theon együtt lesznek láthatóak, méghozzá Deresben.

A sorozat kezdését a rajongók nagy örömére áprilisra tették. Voltak olyan hírek is, hogy csak májusban lesz látható a 6. évad, de a plakáttal ezeket a kétségeket is eloszlatták. Winter is coming!

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom