Keresés

Jön a Joker 2 (vagy nem), és Joaquin Phoenix is visszatér (vagy nem)

Offmedia- 2019.11.20. 18:13
Todd Phillips rendezheti a folytatást.
Update: A Deadline filmes oldal belsős információkra hivatkozva cáfolta a hírt, mint írják, még nem döntöttek száz százalékosan a folytatásról, legalábbis nem voltak meg az erre irányuló tárgyalások Todd Phillips rendezővel. Alább az eredeti sztori.

A Warner Bros. zöld utat adott a "Joker" című film folytatásának elkészítésére. A második részre visszatér Joaquin Phoenix a kattant Batman ellenség szerepébe, és az író-rendező, Todd Phillips sem marad ki a folytatásból, ráadásul egy másik DC képregénykarakter eredetsztoriját is felépítheti.

A Warner eredetileg egyetlen önálló Joker filmmel számolt, de miután a film rekordot döntött (nemrég az 1 milliárd dolláros bevételi határt is átlépte, ami ráadásul eddig egyetlen korhatáros filmnek sem sikerült korábban), meggondolták magukat. Phoenix mindenesetre többször elmondta, hogy benne lenne a folytatásban, sőt egy interjúban arról is beszélt, hogy a rendezővel már ötleteltek is azon, merre lehetne továbbvinni Joker történetét.

Azt nem tudni, hogy mikor érkezik a "Joker 2", mindenesetre addig kapunk egy új Batman filmet, Robert Pattinson főszereplésével.

(Collider)

Hozzászólások

Érdekes lehet