Keresés
3O
Budapest
2017.11.19., vasárnap (Erzsébet)

Holtan találták a BBC volt munkatársát

Offmedia- 2015.10.20. 12:09
513
Sok a kérdőjel a haláleset körül.

8 Jacky Sutton

Jacky Sutton a BBC újságírója volt. Nemrégiben Törökországba utazott, ám két órát kellett várnia a csatlakozásra, ami sajnos meghiúsult. Állítólag nem volt elég pénze arra, hogy pótjegyet vásároljon, és innentől homályos az egész történet. Jacky-t a repülőtér mosdójában találták meg, holtan.

Jacky-t a kollégái kemény és erős nőnek írták le, így szinte azonnal kizárták az öngyilkosságot, ám amíg a nyomozás folyik, még az is kiderülhet, hogy bánatában vetett véget az életének. Jelenleg a gyilkosságot tartják a legvalószínűbb teóriának, ugyanis Jacky egy iraki békeszervezetnek volt az elnöke. A korábbi vezetőt, Ammar Al Shahbandert egy autóba rejtett pokolgép ölt meg még májusban.

Egyelőre mindenki csak találgat, hogy mi történhetett a volt újságírónővel, azonban annyi biztos, hogy Jacky élete nem volt leányálom. Megviselte az, hogy sokáig azt gondolták róla, hogy kém, és emiatt Eritreában kellett bujkálnia 5 évig. A BBC szolgálatában két évig állt, 1998-2000-ig, tudósított Afrikából és a Közel-Keletről is. Mindössze 50 éves volt. Nyugodjék békében!

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom