Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Film
  • Itt az első trailer az új Harmony Korine filmhez, melyben Matthew McConaughey együtt szmokizik Snoop Dogg-gal

Itt az első trailer az új Harmony Korine filmhez, melyben Matthew McConaughey együtt szmokizik Snoop Dogg-gal

Szaghmeiszter Máté- 2018.09.10. 15:10
A történetből egyelőre annyit lehet leszűrni: lesz benne fű.
Befutott Harmony Korine új filmjének, a "Beach Bum"-nak (kb. Strand Csövi), melyben Matthew McConaughey egy saját szabályai szerint élő stonert játszik, az első trailere.

Korine főleg az olyan kultfilmjeiről ismert, mint a Gummo, vagy az extrán beteg Trash Humpers, de aztán 2012-ben meglepően nagyot szakított a James Franco, Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Ashley Benson főszereplésével készült "Spring Breakers" című bűnügyi coming-of-age mozival, így a következő filmjének már sokkal nagyobb költségvetéssel tudott nekivágni. Ez a szereposztáson is meglátszik, McConaughey mellett Zac Efron, Isla Fisher, Martin Lawrence, Jonah Hill, sőt még Snoop Dogg is szerepel a filmben. Utóbbival volt egy érdekes sztorija is a Moondog karakterét alakító McConaughey-nek, mint májusban a Jimmy Kimmel showban elmesélte, a rapper kicserélte a forgatáson használt kamufüvet igazira, betépetve ezzel a texasi színészt.

A trailerből egyelőre nem sok derül ki, inkább a tipik, néha álomszerű Korine hangulatot kapjuk csak, az viszont tiszta, hogy sok, azaz nagyon sok füvezés lesz benne.

Hozzászólások