Keresés

Jennifer Lawrence leitta magát a szexjelenetek előtt!

Offmedia- 2015.11.22. 11:58
297
Jennifer Lawrence kulisszatitkot osztott meg rajongóival. Az éhezők viadalának sztárja a The Hollywood Reporter-nek adott interjújában arról beszélt, hogy lelkiismeret furdalása volt, amikor tudatosította, hogy a következő filmjében, a Passengersben, egy nős férfival, Chris Prattel kell szexet imitálnia.

12271480 796618947151362 1679781734 o
Fotó: Getty / Europress

Az amerikai színésznő az intim jelenetek forgatásakor kényelmetlenül érezte magát, ezért előtte alkohollal próbálta magát ellazítani. És nem kicsit öntött fel a garatra. A Louisville-ből származó színésznő azt is elmondta, hogy furcsának élte meg az egészet, és az „esemény” számára bizarr élmény volt.

„Nagyon-nagyon berúgtam. De ez csak nagyobb szorongáshoz vezetett. Amikor hazaértem, megkérdeztem magamtól, hogy miért tettem. Hiszen ő nős. Ez volt az első olyan jelenetem, hogy házas férfival csókolóztam a kamerák előtt. Tudtam, hogy ez a munkám része, de a gyomoridegemnek és a bűntudatomnak nem tudtam megmagyarázni.” – nyilatkozta az Oscar-díjas színésznő. Majd azzal folytatta, hogy „de valahol tanultam is belőle, mert rájöttem, hogy a való életben soha nem szeretnék ilyen szituációba kerülni.” Jennifer Lawrence nagyon rosszul érezte magát, mert nem tudta eldönteni, hogy mi a sok és mi a kevés. Véleménye szerint „az a célod, hogy a csók vagy a szexjelenet teljesen valódinak tűnjön, de nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt a játék és a valódiság között.”

Ajánlott

Hozzászólások