Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Film
  • Johnny Depp balhéi miatt nem lehet tudni, mikor láthatjuk a Biggie gyilkosságot feldolgozó "City of Lies"-t

Johnny Depp balhéi miatt nem lehet tudni, mikor láthatjuk a Biggie gyilkosságot feldolgozó "City of Lies"-t

Offmedia- 2018.08.07. 15:17
2Pac lelövésének évfordulóján lett volna a premier, de most nem lehet tudni, mikor mutatják be.
Kitolták a Biggie és 2Pac gyilkosságok utáni nyomozásról szóló City of Lies premierjét, az indok a film főszereplője, Johnny Depp, pontosabban a viselkedése. A színész a film forgatása során többször megütött egy a helyszínen dolgozó helyszínfelelőst, akinek annyi volt a bűne, hogy közölte a színésszel, már csak egyetlen jelenetre maradt idejük, mivel lejárt a területfoglalási engedélyük, Depp ezután kifakadt, hogy őt ne utasítgassa, majd bordán ütötte a férfit, kétszer. A színész amúgy még ennél is továbbment, hisz 100 ezer dollárt ajánlott a technikusnak, ha visszaüt. Az eset azután derült ki, hogy a szóban forgó férfi, Gregg “Rocky” Brooks bejelentette, beperli az 55 éves színészt.

A The Hollywood Reporter írása szerint a LAbyrinth című könyv alapján készült film ezután mégsem kerül egyelőre a mozik képernyőjére, pedig szeptember 7-én, 2Pac Vegas-i lelövésének évfordulóján mutatták volna be Amerikában. A Global Road Entertainment nem is adott meg új premierdátumot.

A filmben Johnny Depp játsza a 2015-ben elhunyt Russel Poole Los Angeles-i nyomozót, aki szinte rögeszmésen loholt a tettesek nyomában majd' húsz éven keresztül. Neki próbál segíteni a Forest Whitaker által megszemélyesített, karrierje mélypontján lévő újságíró, “Jack” Jackson. A páros azonban nem csak a gyilkosokkal kénytelen felvenni a kesztyűt, hanem a rendőrségen és a város vezetésén átívelő korrupció is megnehezíti az amúgy sem egyszerű dolgukat.

Hozzászólások