Keresés

Könyvben válaszolják meg Twin Peaks rejtélyeit

Helstáb Laura- 2016.08.29. 14:19
459
Magyarul is megjelenik a Twin Peaks folytatását felvezető könyv, ami választ ad jópár nyitva hagyott kérdésre a sorozattal kapcsolatban.
A könyvet a sorozatot David Lynch-csel együtt készítő Mark Frost írta, és magyar kiadásban az Athenaeum jelenteti majd meg.

A szöveget hét lakat alatt őrzik: csak a fordító és a szerkesztő kapta meg, és ők is elzárva tartják, amikor nem dolgoznak rajta. Amerikában október 18-án jelenik meg, azelőtt egy héttel tehetők csak közzé konkrét információk a tartalmáról.

A hírek szerint azonban Frost több rejtélyről is lerántja benne a leplet, többek között, hogy miért visel eltérő színű lencséjű szemüveget Dr. Jackoby, miért Dupla R a város kedvenc étkezője, és ki az a Briggs őrnagy. Emellett megismerhetjük Twin Peaks jellegzetes karaktereinek (mint például a Log lady) a történetét a kezdetektől.

A könyv vezeti majd fel a sorozat új évadát, amelyet 2017 első felében mutat be az amerikai ShowTime csatorna. Két elbeszélő nyomoz majd a regényben a múlt szálait felgöngyölítve egészen a jelenig, amikor 25 évvel később folytatódik a történet.

Ajánlott

Hozzászólások