Keresés

Közülük kerül ki a fiatal Han Solo

Ráthgéber Réka- 2016.03.17. 10:43
125
Egyre nagyobb az érdeklődés!

harrison ford han solo

Amióta kiderült, hogy Han Solo kap egy külön előzmény filmet, elkezdődtek a találgatások, hogy vajon kit szánnak majd a szerepre. Harrison Ford már kicsit öreg lenne ahhoz, hogy eljátssza a karaktert, ezért a produkció rendezői elkezdtek keresgélni. Három jelöltre szűkítették a jelentkezőket, akik közül hamarosan kiválasztják Chewbacca társát.

Tehát akkor dobpergés! Han Solo az alábbi három fiatalember közül fog kikerülni: Alden Ehrenreich, Taron Egerton és Jack Reynor. Elsőre lehet semmit nem mond a nevük, pedig már mindhárman szerepeltek hollywoodi szuperprodukciókban. Ehrenreichet a Coen testvérek új filmjében, a Ave, Cézár!-ban láthattuk, Egerton Tökiként jelent meg a Kingsman: A titkos szolgálat című filmben, Reynor pedig Michael Fassbender mellett tűnt fel a Machbeth-ben.

A Disney közzétett egy nyolcas listát a jelöltekről, amelyben még olyan színészek szerepeltek, mint Scott Eastwood, Clint Eastwood fia, vagy Miles Teller, a Whiplash sztárja. Bárhogy is döntenek a készítők, aki megkapja Han Solo szerepét, az egy életre beírja magát a filmtörténelembe.

Alden Ehrenreich
Forrás:Getty/Europress

Taron Egerton
Forrás:Getty/Europress

Jack Reynor
Forrás:Getty/Europress


Ti kire voksolnátok?

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Melyik rapperrel NEM volt kollabja az alábbi pop énekesnőknek?
Játszom