Keresés
24O
Budapest
2017.06.28., szerda (Levente, Irén)

Matt Damon felveszi a harcot a szörnyekkel

Fiji- 2016.08.01. 09:33
206
Most került a mozikba a Jason Bourne című 120 millió dolláros szuperprodukció, amelyben Matt Damon negyedszer száll szembe múltjának árnyaival és az egész CIA-vel.
Forrás: Getty/Europress

A nyitó hétvégére 60 milliós észak-amerikai bevételt saccolnak a szakemberek, és hasonló végeredményt, mint a franchise korábbi darabjainál, tehát jóval 400 millió dollár fölötti összbevételt.

Damon nem ült a babérjain, mert már elkészült következő filmje is, A Nagy Fal, amely 1000 évvel ezelőtt játszódó akciófantasy. Eredetileg úgy tudtuk, hogy a kínaiak a mongol hódítók féken tartására emelték a történelem egyik legimpozánsabb építményét, a filmből azonban az derül ki, hogy valamilyen szörnyeket akartak vele feltartóztatni. A szörnyek az első előzetesben nem láthatók, csak hallhatók, de biztosan rusnya állatokról van szó, ha egész hadsereget kell mozgósítani ellenük, amelynek soraiban Damon karaktere idegenlégiósként harcol. A rendező a kínai Zhang Yimou, aki olyan remekművekkel büszkélkedhet, mint a Hős és A repülő tőrök klánja.
Forrás: UIP

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom