Keresés
3O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)

Meg van mi lesz Angelina Jolie szerepe új filmjében

MTI- 2016.10.03. 11:32
910
Az afganisztáni háború egyik amerikai hősét alakítja új filmjében a The Hollywood Reporter értesülései szerint Angelina Jolie.
Forrás: Getty / Europress

A színésznő Mary Jennings Hegart alakítja majd a tervbe vett alkotásban, amely a légierő tisztjének visszaemlékezésein alapul. A Shoot Like A Girl: How One Woman's War Against the Taliban Led to Her Victory Over the Department of Defense (Így lő egy lány - Hogyan vezetett egy nő tálibok elleni háborúja a védelmi minisztérium feletti győzelemhez) című kötet 2017 márciusában jelenik meg.

Mary Jennings Hegar elitpilótaként szolgált az Egyesült Államok és szövetségesei afganisztáni háborújában a tálib szélsőségesek ellen. Mentőakciókban vett részt, szolgálataiért megkapta az egyik legjelentősebb kitüntetést, a Bíbor Szívet. Úttörő volt a maga területén és sok olyan akadályt lebontott, amely hátráltatta az amerikai hadseregben szolgáló nőket.

A forgatókönyvet Frank Baldwin írja, rendezőt még nem találtak.

A színésznő az elmúlt hetekben a Brad Pitt-től való válása miatt szerepelt a címlapokon. Egyes források szerint a két híresség a hétvégén megegyezett hat gyerekük láthatásának feltételeiről az elkövetkező hetekre. A gyerekek anyjuknál vannak, de a megállapodás értelmében Brad Pittnek lehetősége lesz látni őket egy terapeuta részvételével. A színész állítólag többször kapott dührohamot gyerekei jelenlétében, Jolie részben emiatt nyújtotta be a válókeresetet.


Hozzászólások