Keresés
3O
Budapest
2017.11.19., vasárnap (Erzsébet)

Megvan az utolsó három Trónok-harca rész címe

Helstáb Laura- 2016.05.31. 10:51
500
Kijöttek a címek a 6. évad utolsó három részéhez, ha nem akarsz a találgatások és spoilerek mocsarába tévedni, ne olvass tovább!
Bár ez az évad olyan jól felépített, hogy a történet szinte írja magát, és jósgömb sem kell bizonyos következtetések levonásához, de íme, az epizódcímek:8. rész: Senki (No one)

Mint azt az előző részben láthattuk, Arya sorsa fordulatot vesz a történetben, és úgy tűnik, végre a kezébe veszi az irányítást. Esetleg beáll a színtársulathoz és áthajózik Westerosra, vagy Daenerys girl squad-ját erősíti majd? Az előbbit - vagy legalábbis azt, hogy inkább nyugat felé veszi az irányt - valószínűbbnek tartjuk. Persze előtte még nagyon reméljük, hogy leszámol az évad egyik legidegesítőbb szereplőjével, aki nem Ramsey, hanem a másik bérgyilkos csajszi.

9. rész: A fattyak csatája (Battle of Bastards)

Eközben Jon Snow és Sansa Ramsey Bolton ellen vonul, az összecsapásra úgy tűnik, a 9. részben kerül majd sor. Amúgy is szeretik az évad utolsó előtti részét valamilyen nagy csatának szentelni, bár azért azt nem gondoljuk, hogy olyan volumenű dologról lesz szó, mint a csata a Falnál vagy Blackwater, azért egy jó kis leszámolás érik már egy ideje.

10. rész: A tél szelei (Winds of Winter)

És végül a készülő könyv címét kapta meg az utolsó rész, ami valószínűleg a Mások körül forog majd, akikről talán végre többet is megtudhatunk. Miután Benjen végigcsuklotta az elmúlt öt évadot, végre meg is jelent, hogy csatlakozzon Branhez felkészíteni őt a White Walkerek eljövetelére.

Persze ne feledkezzünk meg Daenerys-ről sem, aki épp arra készül, hogy sárkányostul útnak induljon nyugatra, és végre alaposan felkavarja Westeros vizeit.

Szóval Mások a falnál, Daenerys Westeros partjainál - ez egy olyan évadfinálé, amit szeretnénk látni. 

Végül pedig itt az előzetes a következő részhez, amely a "The Broken Man" címet kapta. 

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom