Keresés
6O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Megviselő Jokernek lenni

Offmedia- 2015.10.01. 13:48
973
Jared Leto is kezd megkattanni.

joker

Egy Batman film fő gonoszát alakítani nem kis színészi teljesítmény, így hát nem meglepő, hogy mindig olyan embert választottak a szerepre, akiben látták azt a kis pluszt. Most nem egy újabb Batman film kapcsán került elő Joker szerepe, hanem a 2016 őszén moziba kerülő, Suicide Squad miatt.

A filmben Jared Leto kelti életre a zöld hajú gonosztevőt, akinek már a bemutatóban sikerült lenyűgöznie mind a kritikusokat, mind a rajongókat. Azonban nemrégiben egy 30 Seconds to Mars koncerten az nyilatkozta, hogy őt bizony a film után majd egy gumiszobába zárják. Leto nem csak a kollégái idegein táncol, hanem saját magát is teljesen tönkreteszi.

Margot Robbienak egy élő patkányt küldött egy levél mellé, Will Smith pedig töltényeket kapott tőle „ajándékba”. Náluk már csak a komplett stáb járt rosszabbul, akik egy videó üzenetet kaptak tőle, amelyben egy halott malac társaságában közli velük, hogy komolyan készül a szerepére. Először örültek neki, hogy tényleg komolyan veszi az egészet, majd amikor rájöttek, hogy egy elpusztult állattal közli ezt, eléggé megdöbbentek.

Heath Ledger is hasonlóan komolyan készült a szerepére, több hónapra bezárkózott egy hotelszobába, nem kommunikált senkivel, teljesen átélte a szerepét, bár nem olyan morbid módon, mint Leto, azonban többek szerint Ledger halálát Joker szerepe okozta. Jack Nicholson még idejében felhívta a figyelmét arra, hogy vigyázzon, mert őt is nagyon megviselte pszichikailag a szerep.

Mindenesetre reménykedünk abban, hogy Leto visszatud térni a való világba miután levetette a Joker maszkot.

Hozzászólások