Keresés
4O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)

Nem kell ahhoz jó filmet gyártani, hogy sok pénzt hozzon!

Offmedia- 2016.04.11. 11:16
188
A Melissa McCarthy főszereplésével készült A főnök című vígjáték ledöntötte a kasszasikerlista éléről a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című akciófilmet.


A rossz kritikák és a durva szóhasználat ellenére a komédiára 23,5 millió dollár értékben váltottak jegyet az észak-amerikai mozikban bemutatása hétvégéjén, miközben a szuperhősök története ezen a hét végén csak 23,5 millió dollárt (6,3 milliárd forintot) forgalmazott a mozikban.

Az újabb Batman film ezzel a bemutatása óta eltelt három hétben 296,7 millió dollárt hozott a Warner Bross stúdiónak.


A Disney Zootopolis - Állati nagy balhé című animációja lett a harmadik 14,4 millió dollárral. A film a bemutatása óta eltelt hat hétben 296 millió dollárt forgalmazott.


A mozis toplista negyedik helyén a Bazi nagy görög lagzi 2. című vígjáték került 6,4 millió dollárral. A film a bemutatása óta eltelt három hétben 46,7 millió dollárt hozott. 


A hétvége másik bemutatófilmje az STX Entertainmet Hardcore Henry című amerikai-orosz akciófilmje gyengén nyitott, több mint háromezer filmszínházban csupán 5,1 millió dollárra tett szert, ezzel a mozis toplista ötödik helyére került.

(MTI)

Hozzászólások