Keresés
5O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)

Nézd meg Luc Besson színpompás új sci-fijének trailerét

Szaghmeiszter Máté- 2016.11.10. 17:41
927
Lesz olyan jó, mint Az ötödik elem?
Forrás: imdb
Megérkezett a vehemens francia rendező, Luc Besson legújabb filmjének előzetese, mely igazán látványosra sikeredett. A Cara Delevingne és Dane DeHaan főszereplésével készült Valerian és az ezer bolygó városa című sci-fi egy francia képregény adaptáció, ahol az időutazó páros egy intergalaktikus nyomozásban vesz részt, miközben az egymás iránt tanúsított érzelmeikkel is el kell számolniuk (értsd: tuti összejönnek a végén, annak ellenére, hogy az elején a csaj nem akarja). 

A Valerian trailere, ha nem is tud felmutatni semmi újdonságot a stíluson belül, azt kár lenne tagadni, hogy a látványvilág elég pazar lett. Különféle űrlények, színes világok, izgalmas galaktikus akció, gyakorlatilag egy igazi űrpornó a science fiction rajongók számára. Az pedig majd a jövő nyáron kiderül, hogy van-e elég tartalom is hozzá egy két órás filmhez.

A "Valerian és az ezer bolygó városa" július 21-én érkezik a magyar mozikba, az alábbi szereposztással: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Ethan Hawke, John Goodman, Clive Owen, Rutger Hauer, Rihanna.

Hozzászólások