Keresés

Rettegsz a Trónok harca spoilerektől? Akkor ezt neked találták ki!

Helstáb Laura- 2016.05.29. 11:30
121
Nem tudod, hogyan evezz át az internet veszélyes vizein, ameddig el nem jön a dicső pillanat, amikor megnézheted a legújabb részt? Most már erre is van megoldás: a Trónok harca spoiler blokkoló.
Forrás:HBO

Talán nem vagyok egyedül azzal, hogy a hétfő általában folyamatos rettegéssel telik, és a múlt héten is csak hajszálon múlt, hogy estére nem tudtam már, milyen tragédia fog éppen történni a sorozatban, ugyanis a lelkes amerikai nézők szeretik már közvetlenül a rész után elárasztani a netet a reakcióikkal. Ami nekik vasárnap este - nekünk hétfő hajnal.

Mostantól azonban fel lehet lélegezni: csak ezt a kiegészítőt kell letölteni a Chrome-böngészőbe, és volt Trónok harca spoiler, nincs Trónok harca spoiler. A zseniális bővítmény kis farkasfejként jelenik meg a böngésző felső sorában, és blokkolja a Trónok harcával kapcsolatos tartalmakat Facebookon, Twitteren és a Google hírekben - vagy legalábbis kreatív szövegekkel jelzi, hogy potenciális spoilerrel van dolgunk. Szóval ha nem vagy hardcore fan - amit a heti kvízünkben le is tesztelhetsz az oldalon - aki fennmarad vasárnap hajnali 3-ig, hogy megnézze az új részt, ezt mindenképp szerezd be, hogy spoilermentesen netezhess egész héten!

Forrás:Madeline Buxton

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Melyik rapperrel NEM volt kollabja az alábbi pop énekesnőknek?
Játszom