Keresés

Robert Downey Jr.: Narkósból milliomos!

Offmedia- 2015.12.02. 15:51
252

Az 50-es éveiben járó Robert Downey Jr. tehetségét, sokáig a drogfüggősége szorította sarokba. Kedvenc Vasemberünk sokáig mérgezte magát heroinnal és kokainnal. Az utóbbi években szó szerint feltámadt és Hollywood legjobban kereső színészei közé tartozik.

Forrás: Getty/Europress

Robert Downey Jr.-ról művész családból származik. Édesapja Robert Downey Sr. híres rendező, anyja pedig színésznő volt. Szülei foglalkozása alapján a kis Robert számára sem volt kérdéses, hogy ha felnő, akkor színész lesz. Első szerepét 5 éves korában kapta.

Annak, hogy művész családból való nemcsak pozitív lecsengése volt, hanem ő is átélte a lázadó kamaszkort, amikor alkoholhoz és drogokhoz nyúlt. Utóbbi alaposan megkeserítette életét, karrierjét és még kapcsolatait is.

Hét évig járt a Szex és New York szőkeségével, Sarah Jessica Parkerrel. Romantikus kapcsolatuknak sajnos nem esküvő, hanem szakítás lett a vége. Ugyan magánéletében nem remekelt, viszont a 90-es években egy Oscar-díjat bezsebelt. Ezekben az időkben vette feleségül Deborah Falconert, akitől fia született. Deborah-val sem akart működni a románc, így újra megnősült. Jelenlegi feleségétől, Susantól pedig két gyermeke van. Az átütő sikert az Iron Mannek és a Sherlock Holmesnek köszönheti, melyeknek hála nemcsak elismerést vívott ki magának a filmipar elitjében, hanem konyhájára is hozott bőven.

A karizmatikus színész most is kirobbanó formában van és magánéletére sem panaszkodhat.

Ajánlott

Hozzászólások