Keresés
16O
Budapest
2017.10.21., szombat (Orsolya)

Tanítani fog Matthew McConaughey

MTI- 2016.07.02. 10:47
285
Filmes kurzust tart Matthew McConaughey ősztől az austini Texasi Egyetemen.
Forrás: Getty/Europress

A campus a közösségi médiában tudatta, hogy az Oscar-díjas színész visszatér egykori alma materébe, és náluk tanít ősztől Az éhezők viadala rendezőjével, Gary Ross-szal együtt. A bejelentés szerint a színész és a rendező 30 diáknak tart szemináriumot előre felvett videókkal. McConaughey és Ross a Harc a szabadságért című polgárháborús drámájuk forgatásáról számol be a kurzus résztvevőinek.

Az egyetem szerint a 46 éves színész legalább egy alkalommal személyesen is találkozik diákjaival a campuson. A usmagazine.com értesülése szerint ezt a kurzust már tavasszal is felvehette néhány szerencsés diák, de akkor még nem volt kész a film, így nem állt rendelkezésre elegendő képanyag a forgatás kulisszáinak bemutatásához.

A Texasból származó McConaughey 1993-ban szerzett diplomát az austini egyetemen filmes, televíziós és rádiós tanulmányokból. Jelenleg is van lakása Austinban, és gyakran feltűnik az egyetem Texas Longhorns amerikaifutball-csapatának meccsein, motivációs videót is készített számukra.

A Harc a szabadságért című filmet egy hete játsszák az észak-amerikai mozik.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom