Keresés
7O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Egy 22 éves srác feleségül vett egy pizzát

Offmedia- 2015.11.19. 13:45
173
A vőlegény szerint, a pizzával hosszú ideig fognak boldog házasságban élni!

 

pizzafrigy1119 4

Elég bizarr esküvőt tartottak az orosz, Tomsk város egyik pizzázójában, ugyanis egy 22 éves férfi egy pizzával kelt egybe. A nevét elhallgató fiatalember, egy válás követően döntött úgy, hogy újra házasságra adja a fejét. A srác megelégelte a nyögvenyelős kapcsolatokat, ezért a döntött úgy, hogy szívét egy pizzának adja.

pizzafrigy1119

pizzafrigy1119 2

Habár hivatalos engedélyt nem kaptak a házasságra, a férj elmondta, hogy a másik felét találta meg az ételben, amit már régóta keresett. A pizzázóban egybekelt párt, boldogan ünnepelte a személyzet, sőt, a ,,menyasszonyon,, egy fátyol is volt!

pizzafrigy1119 3

Ha már a szokatlan házasságoknál tartunk, itt meg kell jegyeznünk, hogy az év elején egy Linda nevezetű hölgy, egy Bruce nevű hullámvasúthoz ment férjhez. Linda elmondta, hogy vannak nők, akik a magasan férfiakat szeretik és vannak, akik a színes egyéniségeket. Elmondása szerint, Ő mindkettőt megtalálta Bruce-ban!

hullamvasut1119

Nos, kíváncsian várjuk mi lesz a vége a fenti frigynek, de egy biztos… A pizzának nem fog fájni a feje, ha a szexről van szó! Sok boldogságot nekik!

Hozzászólások