Keresés

Egy floridai férfi megölte a testvérét egy sajtburger miatt

Offmedia- 2016.05.10. 10:00
359
Ha viccelni szeretnénk, azt mondanánk az éhség nagy úr, de nem akarunk.
Forrás: Getty / iStock

Olyan történet következik most, amely jó eséllyel bekerülhetne bármely amerikai sorozat, esetleg szatíra jelenetei közé. Orlandóban járunk, ahol Anyák napján összejött a Middendof család apraja-nagyja.

A két testvér, a 25 éves Benjamin és bátyja, a 28 éves Nicholas kajálni készült. Sajtburger volt a menü, és mikor már csak egy maradt az asztalon a fiatalabbik Middendorf úgy döntött, hogy nem kérdezi meg testvérét és megeszi azt. Ebből támad aztán a perpatvar, mivel Nicholas is éhes volt még. Vitázni kezdtek a sajtburgeren, majd nem sokkal később már dulakodtak egymással, mikor Benjamin előkapta a pisztolyát és mellkason lőtte bátyját.

A srác rögtön hívta a rendőrséget, elmondta nekik, hogy véletlenül lelőtte testvérét. A telefonhívás háttérzajából kiszűrődött édesanyjuk hangja, aki azt kiabálta fiának, hogy "remélem börtönbe kerülsz"! Egy biztos: kedves, idilli kép tárulhatott a nyomozók elé a bejelentést hallgatva.

A társaság italozott a tragédia idején, egyedül a később fegyvert rántó Benjamin volt józan. Ő most a sitten ül, egyhamar nem is szabadul onnan, míg testvére az életét vesztette.

Az édesanyjuk pedig két gyermekét. Anyák napján. Egy sajtburger miatt...

(complex.com nyomán)

Ajánlott

Hozzászólások