Keresés
6O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Nem, ez a víz nem szúr!

Fiji- 2016.09.23. 10:08
799
A hírességek sokáig a kókuszvízre esküdtek, de most újabban mindenki kaktuszvízzel tölti meg poharát.

A kaktuszvíz Hollywoodban villámgyorsan megtalálta piacát. Gwyneth Paltrow és Sofía Vergara szinte azonnal megkedvelte, és ezt rajongóikkal sem haboztak megosztani. A kaktuszvíz pillanatok alatt annyira népszerűvé vált, hogy még a kókuszdióból készült vizet, amit igazi csodaszerként tartanak számon, is sikerült maga mögé állítania.

De miért veszik Hollywoodban úgy, mint a cukrot? Nos, a válasz az, hogy gazdag A- és C- vitaminban, vasban, kalciumban, magnéziumban és omega 3-zsírsavakban. Az említett anyagok, pedig jó hatással vannak az immunrendszerre. Mindezek mellett tartalmaz még taurint (ami az energiaitalok összetevője is), mely segít az ébredésben. A kaktuszvíz összetevőit tekintve azon kívül, hogy kémiai anyag hozzáadása nélkül készül, még cukormentes is. A hivatalos információk szerint kiváló antioxidáns, sőt gyulladáscsökkentő hatása is van.

Már csak egy kérdés maradt: vajon milyen az íze? A leírások szerint üdítő és kellemesen édes, de érződnek rajta némi dinnyés és citromos jegyek. A kókuszvizet, hogy ne legyen snassz, gyümölcsízesítéssel dobják fel.

Hozzászólások