Keresés

Pajzán felnőtt menüvel készül Valentin-napra az izraeli Burger King

Offmedia- 2017.02.14. 12:26
Szexuális segédeszközt adnak a burger mellé.
Valentin-nap alkalmából, délután 18 után korhatáros verziót is lehet majd kapni a Burger Kinges"Happy Meal"-szerű menükből Izraelben. Az egynapos akció során a szerelmes (vagy nem annyira szerelmes) pároknak lehetőségük lesz megvásárolni a neon színben érkező, 18+-os karikával ellátott dobozt, melyben 2 Whopper, 2 sör, és egy szexuális segédeszköz található.

Teljesen mondjuk nem mertek beleállni a dologba, így a szexuális segédeszközök közt ne keressünk se vibrátort, se pedig anál golyókat, inkább az előjátékra mentek rá, abból is a lehető legkonzervatívabbakat válogatták ki. A három ajándék közt tollas simogatót, selyem szemtakarót és egy fejmasszírozót találunk, utóbbit mondjuk elég nagy túlzás "szexuális segédeszköznek" nevezni, de nyilván botrányt sem akarhat magának a BK. 

Poénnak persze elmegy, csak az a probléma, hogy azok a férfiak, akik ma egy gyorsétterembe viszik a csajukat másnap már egyedül ébrednek fel. Inkább nyissatok ki egy közepesen drága bort, és hallgassátok az ágyból az Asap Mob-os Cozy Boys legújabb szerelmes mixét, mindenki jobban jár.

(via Highsnobiety)

Hozzászólások

Érdekes lehet