Keresés
13O
Budapest
2017.10.17., kedd (Hedvig)

Pizza szerelmem, légy az enyém!

Offmedia- 2015.11.01. 12:47
535
Van, akinek elég egy paradicsomos tésztalap a boldogsághoz.


Senki sem szeret szingli lenni, pláne egy olyan világban, mint amilyen a mostani. Mindenki a Facebookon és az Instagramon osztja meg, hogy milyen boldog a párjával, akivel éppen eljegyezték egymást/örökbe fogadtak egy kutyát/gyereket vállaltak/éppen 1 éve jöttek össze. Kicsit túl sokat osztanak meg az emberek a magánéletükből, ám egy 19 éves lány szembe ment az elvárásokkal, és megmutatta, hogy nem biztos, hogy egy pasira van szüksége ahhoz, hogy boldog legyen.

Nicole Larson, a Lethbrige egyetem tanulója megkért egy fotóst, hogy készítsen róla, és örök szerelméről, a pizzáról romantikus képeket. Miriam Ott, egyáltalán nem lepődött meg a felkérésen, úgy kezelte a lányt és a "szerelmét", mintha egy teljesen normális pár lennének.

nicole larson engagement photoshoot

"Mindenki azon görcsöl, hogy partnert szerezzen magának. Én úgy gondolom, hogy az emberek többségének arra kéne gondolnia, hogy mi vidítja fel őket. Ha ez egy pasi, az szerintem nagyon jó, de ha egy pizza is felvidítja őket, az még jobb!" - mondta a lány.

Nicole képei gyorsan elterjedtek az interneten, természetesen a Pizza Hut is felfigyelt rá, ugyanis az ő pizzájukban találta meg élete szerelmét. Az üzletlánc hálás volt a reklámért, így teljesen ingyen adták a lánynak a pizzát. Ez volt Nicole életének a legszebb napja.

PizzaWedding

pizza love 5

pizza love 4


Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom