Keresés
4O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)

Vaszabis csirkével tömte az óvodást a gondozónő, ezért letartóztatták

Offmedia- 2016.02.18. 10:58
172
Már másodszor kaszlizták be az engedély nélkül dolgozó óvónőt!
Forrás: Getty / iStock

Kegyetlen bánásmód miatt csütörtökön másodszor is letartóztatták azt a japán óvónőt, aki maró ízű japán vízitormával, vagyis vaszabival megkent csirkével etetett meg egy négyéves kisfiút.

A japán vízitorma az arcüregben égő érzést okozhat, könnyezhet tőle a szem. A rendőrség szerint a 28 éves Nanmoku Manami, egy engedély nélküli tokiói óvoda dolgozója, telefonjával le is videózta, ahogy a kisfiú eszi a maró krémmel megkent csirkefalatot.

Amikor a felvételen a kisfiú sírva fakadt, a háttérből hallani Nanmuko nevetését, majd a hangját: "Ha kiköpöd, megverlek!"

Az óvónő szadista élvezetet talált a gyermekek kínzásában. A rendőrségen azt mondta: "Ez a gyerek sosem figyel. Most látni szerettem volna, hogyan reagál, de szórakozni is akartam".

Nanmokut már tavaly szeptemberben meggyanúsították azzal, hogy vaszabis falatot tömött egy kisgyerek szájába a tokiói Kita negyedben lévő óvodában.

Januárban letartóztatták, mert állítólag szórakozásból szalaggal ragasztotta be egy hatéves kisfiú száját, majd letépte a szalagot.

(MTI)

Hozzászólások