Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • 2 Chainz eltörte a lábát - de sebaj - egy rózsaszín tolókocsiban végignyomja a turnéját

2 Chainz eltörte a lábát - de sebaj - egy rózsaszín tolókocsiban végignyomja a turnéját

Kócsi- 2017.08.11. 11:08
1419

Komoly kis járgányra tett szert a rapper.

Tizenegy nappal ezelőtt, a kislányának rendezett szülinapi buli hevében 2 Chainz eltörte a lábát, ezért meg kellett műteni. Egy előadó életében sosem jön jókor egy hasonló sérülés, pláne nem, ha éppen az új turnéja kellős közepén jár. Sokan ilyenkor egyszerűen lemondják a hátralévő fellépéseiket, hogy csak és kizárólag a gyógyulásra és a minél gyorsabb visszatérésre összpontosíthassanak.

De 2 Chainz-t egyáltalán nem ilyen fából faragták!

Bár orvosai szigorúan megtiltották neki, hogy színpadra lépjen a közeljövőben, a rapper műtétje utáni delíriumos  állapotában egy rózsaszín tolókocsit kért menedzserétől, hogy végig tudja nyomni a turnéját.

So I broke my leg 11 days ago , and had surgery 10 days ago .. when I woke up from sedation the doctor told me " well looks like your gonna have to cancel your tour " so I told him maybe it means God wants me to use my mind and be creative ! So after all the morphine and pains meds wore off I called management and said somebody find me a " pink wheelchair " I can't let my fans down besides I'm passionate about this shit !! Tucson, Arizona thank you for supporting me and rocking with the campaign !! Show was legend !! If you look up resilient in the Webster dictionary it's gone be a picture of me rocking a fucking show in a pink wheelchair !! Remember never let anyone or anything get in the way of you being great ! If I can do it you can too 🙏🏿

A post shared by 2 Chainz Aka Tity Boi (@2chainz) on

"Nem szúrhatok ki a rajongóimmal. Meg amúgy is, imádom csinálni ezt a szart" - mondta azok után, hogy pár nappal a lábtörése után már fel is lépett az Arizonában található Tucson városában. Persze a vadiúj tolókocsijával nyomult, bár a segítségére volt egy szexi nővérke is a buli közben, csak hogy még teljesebb legyen a show.


Stíl.

Ajánlott

Hozzászólások