Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • 11 embert tartóztattak le fegyverrel való visszaélésért egy rap klip nyomán, közel ugyanennyien szökésben

11 embert tartóztattak le fegyverrel való visszaélésért egy rap klip nyomán, közel ugyanennyien szökésben

Offmedia- 2018.12.13. 00:45
Többeket már forgatáskor őrizetbe vették, miután rájuk hívták a rendőröket.
20 embert gyanúsított meg a houstoni rendőrség fegyverrel való visszaéléssel NFL Cartel Bo és Maxo Kream "Hoova" című rap klipje nyomán - írja a Fader egy helyi csatornára hivatkozva.

A klipet még márciusban forgatták a houstoni Lakewood Parkban, mely egy iskola mellett található, több diák látható is egy-egy bevágásban. A videóban a két rapper mellett bandatagok is szerepelnek szép számmal, akiknél igazi, éles fegyverek voltak. Egy átutazó autós meglátta a fegyvereket, és kihívta a rendőröket, akik ezután több körözés alatt álló férfit vették őrizetbe a helyszínen, többen viszont elmenekültek. A klip amúgy pont az intézkedésről készített felvétellel indul.

Májusban aztán a vizuál is kikerült a netre, melyet jó sokszor megnézhettek a nyomozók, ugyanis így azonosították be az összes fegyveres bandatagot. Az egyik gyanúsítottat még az elfogása előtt lelőtték az utcán ismeretlenek. 11 embert tartóztattak le eddig, kilencen szökésben vannak, köztük a klip egyik rappere, NFL Cartel Bo, igazi nevén Warren Brown. Őt anno illegális fegyvertartásért és egy rendőr megtámadásáért helyezték házi őrizetbe, de levágta a nyomkövetőjét, és jelenleg nem tudni, hol tartózkodik. 

Hozzászólások