Keresés

50 Cent saját fiától kapott egy Beef-et!

Offmedia- 2017.02.08. 12:18
Az elsőszülött fiú, Marquise Jackson nem rajong túlzottan a faterért...
Hétfőn volt 14 éve, hogy megjelent 50 Cent "Get Rich or Die Tryin" albuma, ami hatalmas siker volt a maga idejében, sőt a mai napig rendkívül népszerű a rajongók körében. Ezen a jeles évfordulón határozott úgy a rapper elsőszülött fia, hogy kidob egy számot, amiben lájtosan ugyan, de beoltja az apját.

A 19 éves Marquise Jackson a "Different" (Különbség) címet adta a zenének, ami tulajdonképpen egy bootleg, hiszen a beefet Dr. Dre "Whats the Difference" instrujára követte el. Abban a cuccban egyébként Eminem és Xzibit is közreműködött anno.

A "Different" egyébként a 19 éves Marquise élete első száma, nem régen döntötte el, hogy rappeléssel szeretne foglakozni a jövőben. Eddig ugyanis kosárlabdázott. A debüt így meglehetősen pikánsra sikeredett.
Azt már korábban tudni lehettet, hogy a rapper és fia között már évekkel ezelőtt megromlott a viszony, pedig Marquise sokáig hősként tekintett Fifty-re, de aztán az évek alatt kikristályosodott számára, hogy az apja nem az az ember, akinek ő gondolta.

Íme, a beef!(theboombox.com nyomán)

Hozzszlsok

rdekes lehet