Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • 6ix9ine és Nicki Minaj "TROLLZ" klipje zene nélkül az egyik legfogyatékabb videóvá válik

6ix9ine és Nicki Minaj "TROLLZ" klipje zene nélkül az egyik legfogyatékabb videóvá válik

Offmedia- 2020.06.29. 17:07
Minden nyögdécselés, üvöltés és csámcsogás full hangerőn.
6ix9ine legutóbbi, "TROLLZ" című dala egészen az amerikai kislemezlista vezető szpottjáig küzdötte magát, így várható volt, hogy megjelennek hozzá a különböző paródia videók is. A Belle Delphine féle e-thotkodást ezúttal megúsztuk, viszont van itt helyette valami sokkal viccesebb, megnézhetjük, miként hangozhatott 69 és Nicki Minaj a klip forgatásán, háttérzene nélkül.

Az első próbálkozó, a zseniális szinkronvideókat készítő és egyben nagy 6ix9ine fan hírében álló Blake Webber volt, akit amúgy nem mellékesen még Drake is követ Instán. Ő már június 12-én, azaz a dal megjelenésének napján elképzelte, hogy miként nyögdécselhetett a páros 69 búvóhelyén. Max hangerőn hallhatjuk az összes nyivákolást, cuppogást és Nicki féle pancsikolást, egy ponton pedig egy szúnyog szemszögéből is megfigyelhetjük a történéseket.


A mókába aztán a napokban a közel félmillió feliratkozóval rendelkező TheKosmic8 YouTube csatorna is beszállt, ők szintén gyakorta készítenek "zene nélküli" poén videókat. Itt 69 extra fogyaték szinkront kapott, miközben Nicki egy pukit is elereszt.Hozzszlsok

rdekes lehet