Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • 7 új projekt, amit már streamelhetsz is: Machine Gun Kelly, Young Dolph, Lupe Fiasco, Brockhampton, French Montana, Bhad Bhabie, Father

7 új projekt, amit már streamelhetsz is: Machine Gun Kelly, Young Dolph, Lupe Fiasco, Brockhampton, French Montana, Bhad Bhabie, Father

Offmedia- 2018.09.21. 18:20
Lil Wayne az ígérete ellenére mégsem droppolta a "Carter V"-öt, de sebaj, így is van mit hallgatni szeptember utolsó előtti hétvégéjén.

Young Dolph - "Role Model"

Golyóálló Dolph egy új lemezzel tért vissza, 14 treki, a közreműködők közt Snoop Dogg és Offset nevét is megtaláljuk, a memphisi rapper tehát folytatja a hagyományt, hogy hidat képez a múlt és a jelen utcazenéje között. 

Father - "Awful Swim"Brockhampton - "Iridescence"

Megjelent a hiphop fiúcsapat, a Brockhampton negyedik stúdióalbuma, mely egyben egy új éra kezdete is a srácok számára, hisz ez az első anyaguk Ameer Vann nélkül, akit még májusban raktak ki a bandából, valamint most először adnak ki zenét egy nagy kiadó (RCA) segítségével. Az "Iridescence" egy trilógia első darabja, a lemezt Londonban és Hawaii-ban rögzítették. Túl sok közreműködőkre ezúttal sem volt szükségük, vannak ők elegen, de Jaden Smith azért ott van az első trekin. A produceri munkát ők végezték a projekten.

Machine Gun Kelly - "BINGE"

Az elmúlt 1-2 hétben Eminem és Machine Gun Kelly beefjétől volt hangos az éter, és habár a háború elcsendesedett, MGK nem hagyhatta ki az alkalmat, hogy ne váltsa pénzre a hirtelen jött figyelmet. A ma megjelent, 9 számos "BINGE" EP-re felfért az Eminem diss "Rap Devil" is, míg a vendégek közt egyedül 24hrs-t találjuk. A produceri munkákért többek között Ronny J, Honorable C.N.O.T.E., JP Did This 1, Nils, és SlimXX voltak a felelősek. MGK és Eminem rajongók vélhetően mondatonként fogják benne keresni az elrejtett oltásokat.

Lupe Fiasco - "DROGAS WAVE"

Az igazi veterán conscious rapper, Lupe Fiasco a tavalyi "Drogas Light" után most 1 évvel kihozta a folytatást, "Drogas Wave" címmel. Damian Marley, Nikki Jean, Crystal Torres, Elena Pinderhughes, Simon Sayz és Bishop Edgar Jackson a közreműködők közt. Nemrég azt nyilatkozta, lerappelné Eminem és Joe Budden fejét, alább lehet csekkolni, hogy így van-e.

Bhad Bhabie - "15"

Így van, Bhad Bhabie nem megy sehová. A mémből lett rapper ráadásul szép kis vendéglistát írt össze magának első mixtape-jére, YG, Lil Yachty, Asian Doll, Lil Baby, City Girls, és Ty Dolla $ign is feltűnnek a projektjén. A 15 természetesen az életkorát jelöli a lemez címében. French Montana - "No Stylist"

Csak egy kislemez, de French Montana "No Stylist" megjelenésén Drake is ott rappel, belerúgva kicsit Kanye Westbe. "Mi már olyan szinten vagyunk, hogy nem a pénz miatt csinálunk számokat, csak akkor készítünk el valamit, ha tényleg szeretjük a végeredményt." - mesélte French a kollabról, majd hozzátette, hogy a karrierjének ezen a pontján örökzöld zenéket tud csinálni.

Hozzászólások