Keresés
14O
Budapest
2017.09.23., szombat (Tekla)

A Harvardon tartott előadást Pusha T

Offmedia- 2016.04.05. 10:58
177
Az utcákról kezdenek beszivárogni az egyetemekre a rapperek.

Forrás: Getty/Europress

Pusha T
múlt hét csütörtökön a Harvard Egyetem gazdasági szakán tanulók vendégszeretetét élvezte. Az emszí először egy előadást tartott, ahol többek között beszélt arról, hogy milyen kihívásokkal kellett szembe néznie, mikor megválasztották a GOOD Music kiadó új elnökének. Szót ejtett aztán arról is, hogy miként alakul át a hiphop manapság. A gangszer rap szerinte kezd háttérbe szorulni, továbbá bízik benne, hogy új, kreatív és pozitív szemléletű emszíket ismerhetünk meg a jövőben, akik új impulzusokat adhatnak a műfajnak. Mint egy zenei kiadó feje, ez az Ő feladata is lehet a későbbiekben.

Az előadást követően a hallgatók 45 percen keresztül kérdezhettek tőle, bármilyen témában. A rapper szemmel láthatóan nagyon jól érezte magát új szerepében, az egész esemény nagyszerű hangulatban zajlott, Pusha külön kiemelte, hogy hatalmas megtiszteltetés volt számára, mikor az egyik prof. az Ő szövegeiből idézett.

Nem Ő azonban az első emszí, aki a neves amerikai egyetemen tartott előadást. Sőt, kimondottan nagy divatja lett az utóbbi, hogy rapperek vendégeskednek felsőoktatási intézményekben az államokban.

(hiphopdx.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom