Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • A Pornhub-on talált menedékre jópár angol drill videó, miután száműzték őket a Youtube-ról

A Pornhub-on talált menedékre jópár angol drill videó, miután száműzték őket a Youtube-ról

Kócsi- 2018.07.12. 11:41
"Csicska Youtube, akkor máshol b*sszuk meg a bíteket".

Nagyjából két hónappal ezelőtt a brit rendőrség kifejezett kérésére harminc drill klipet távolítottak el a Youtube-ról, mert a hatóságok szerint azok erőszakra buzdítottak. Három krú, a 1011, a BSIDE, valamint a Block 6 volt a leginkább érintett a boszorkányüldözésben, tőlük törölték a legtöbb videót, ám ők nem hagyták annyiban a dolgot. Az "ezertizenegyes" srácok már korábban petíciót indítottak a meglehetősen részlehajló eljárás ellen, ám most úgy tűnik, szintet lépett az ellenállás. Sasszemű netezők kiszúrták ugyanis, hogy a világ legnépszerűbb felnőttfilmes honlapján landolt néhány veszélyesnek ítélt klip az említett csapatoktól.

Ha elég merészek vagytok, illetve nem féltek attól, hogy pár drill klip megnézése után az utcán lövöldöztök majd ártatlan járókelőkre, bátran írjátok be a pornóoldal keresőjébe, hogy 1011 - és lássatok csodát, rögtön felbukkanak a maszkot viselő rapperek a sűrű arcpakolást viselő csajok között.

Korábban is volt már rá példa, hogy a Pornhub-on jött velünk szembe némi rap-zene. Négy évvel ezelőtt például ismeretlenek Kanye West Life Of Pablo című albumát töltötték fel még a megjelenése előtt a site-ra, annak ellenére, hogy a Jay-Z vezette Tidal volt az egyetlen jogtulajdonosa.

(Dailymail)

Hozzszlsok

rdekes lehet