Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • A Rap-A-Lot Records vezetője figyelmeztette Biggie Smallst, hogy veszélyben az élete, de a rapper nem hallgatott rá

A Rap-A-Lot Records vezetője figyelmeztette Biggie Smallst, hogy veszélyben az élete, de a rapper nem hallgatott rá

Offmedia- 2018.05.15. 18:13
8420
Los Angeles utcáin már terjedt a pletyka a bosszúról.
Tupac és Biggie halála máig a hip-hop történelem nagy rejtélyei közé tartoznak. A nyugati és a keleti partot képviselő két rapper lelövése között mindössze fél év telt el, így természetes, hogy gyakran keresik a rajongók a kapcsolódási pontokat. J. Prince, a Rap-a-Lot Records vezetője új könyvében arról ír, hogy Biggie halálát akár meg is lehetett volna előzni, ha a rapper komolyan veszi azokat a vészjósló hangokat, amik Los Angeles utcáin keringtek.

J. Prince a hip-hop világról is szóló The Art and Science of Respect című könyvének eme részletéről a TMZ írt nemrégiben. B.I.G és Puff Daddy (akkor még így hívták) épp a Hypnotize című klipet forgatták, mikor a forgatás egyik napján megjelent J. Prince és figyelmeztette Biggie-t, hogy az a szóbeszéd jár az utcákon, hogy egyesek bosszút forralnak a New York-i rapper ellen, mivel őt sejtik 2Pac halála mögött. Prince-t az is megijesztette, hogy a forgatáson nagyon laza volt biztonsági szolgálat. Biggie és Diddy viszont elhessegették az utcai pletykákat, és azt mondták Prince-nek, hogy nem mennek sehova, be akarják fejezni a videójukat. Pár hétre rá Biggie-t a  Petersen Automotive Múzeum előtt lőtték agyon.

Prince állítja, hogy semmi konkrét fenyegetés nem jutott a fülébe, de az egyik kiadójánál lévő előadójával, Scarface-szel lógtak annyit az utcákon, hogy érezze a bosszú hangulatát, ez pedig elég volt ahhoz, hogy figyelmeztesse a rappert, sajnos hiába.

Hozzászólások