Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • "Purgatórium" című klipes dalával vezeti fel új albumának megjelenését AKC Misi

"Purgatórium" című klipes dalával vezeti fel új albumának megjelenését AKC Misi

Kersner Máté- 2020.09.25. 19:20
Klip-és dalpremier!
Friss, klippel is ellátott dallal rukkolt elő AKC Misi - a Purgatórium az OFF Médián látható és hallható először.

Mint azt a hónap elején már megírtuk, számtalan izgalmas megjelenéssel gyújtja be az őszi szezont az On The Low kiadó, ennek az egyik állomása az AKC krú fejének második nagylemeze, a self titled, és ilyen alapon teljesen önreflektív, azaz 100%-ban az előadóról szóló Misi, aminek hype-ját most egy vizuállal megtoldott vadiúj trackkel alapozzák meg. A Dannyebtracks által producerelt számhoz dukáló, művészi megjelenésű, igényesen és profin fényképezett, motorozós klipet Büki Balázs, alias BükiBé rendezte, Bakos Barna, aka Pueblo Junior vágta, Soós Géza pedig az operatőri munkát végezte. A kreatív producer Csősz Máté, művésznevén VV Pampi volt. Magáról a dalról így mesélt az előadó: "Ez volt az egyik legrégebben elkészült zene a lemezről, tavaly ősszel írtam. Azt az érzést akartam átadni, mint amikor szakítás után nem tudsz tovább lépni az előző lányon, csak ott ragadsz egy helyben."

A vizuál - melyben kameót kap Filo, Slowgod, AKC Kretta és AKC Damigo is - esszenciáját az akadozó, kattogó, görcsösen váltakozó képek adják, ez slow shutter/motion blur technikával lett felvéve, amiről Büki Balázs így beszélt: "Magán a videófelvételen olyan shutter speedet állítunk, aminél egy sima fotó elmosódna. Ez jellemzően Tony Scott filmjeiben volt megtalálható, például a Denzel Washington főszereplésében készült Man on Fire-ben, de már Travis Scotték is tolják a klipekben." (Lásd: JACKBOYS / Lil Yachty - Wock In Stock)

AKC Misivel készült júniusi nagyinterjúnk itt olvasható, az előadó pedig hétfőn csíphető el legközelebb a Footshopban, ahol limitált merchandise-t lehet tőle vásárolni és a másnap megjelenő lemezét is meg lehet hallgatni. Esemény itt

Hozzászólások

Érdekes lehet