Keresés

Andre 3000 a legkirályabb útitárs!

Offmedia- 2016.02.02. 11:00
167
Mit szólnál, ha egy fuvar közben Kanye Westnél találnád magad?

Forrás: Getty/Europress

Kanye West
javában az új,"Waves" című albumán dolgozik. Sőt, a lemez hamarosan elkészül, a munkálatok lassan befejeződnek. Kanye a napokban meghívta az album több közreműködőjét is stúdiójába, hogy együtt meghallgassák a kész számokat. A hallgatóságban ott volt Didy, 2 Chainz, Mike Dean, Kirk Franklin, Kid Cudi, és French Montana is. Elég jó kis csapat, nem?

A stúdiózásra az Outkast-ból ismert Andre 3000-et is meghívták, aki aztán nem egyedül érkezett meg az illusztris társaságba. Az extravagáns emszí, mivel késésben volt, amint leszállt a repülőről hívott egy Uber-t. Fontos megemlíteni, hogy véletlenül egy medencével felszerelt autót rendelt, amiben ráadásul már volt egy utas. Egy hölgy, akivel Andre beszédbe elegyedett. Hamar kiderült, hogy mindketten szinte ugyanazon a helyen nőttek fel. Ennek megörülve a rapper felajánlotta a nőnek, hogy tartson vele Kanye West-hez. A "földi" természetesen igent mondott és valószínűleg élete egyik legnagyobb élményét élte át, amikor a sztárok között találta magát.

Nem maradt azonban sokáig, de egy biztos, hogy ezt a sztorit még nagyon sokáig mesélheti majd! Akár egy másik Uberesnek! Vagy taxisnak...

(TMZ.com nyomán)

Ajánlott

Hozzászólások